< p>

Cursusadministratie

Uw cursus gemakkelijk en snel toegankelijk

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw cursussen waarbij u de beschikking krijgt over een klant en klare cursusadministratie? Neem dan contact op met Carta. Wij hebben de software voor u beschikbaar waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw opleidingen eenvoudig toegankelijk te maken. Met onze cursusadministratie heeft u altijd een perfect overzicht over de opleidingen en kunt u de status van de vorderingen van de lessen continu volgen. Uw docenten en cursisten kunnen tevens toegang krijgen tot deze software, zodat zij ook op ieder moment de benodigde informatie kunnen inzien.

Cursusadministratie

Uitermate gebruiksvriendelijk

Wanneer u de software van Carta gebruikt dan hebben zowel de docenten als de cursisten altijd de beschikking over de meest actuele opleiding. U kunt namelijk bij ons uw opleiding heel gemakkelijk aanpassen en een nieuwe inplannen. Gemakkelijker kan het niet met onze glasheldere cursusadministratie.

Uw docenten en leerlingen snel geregistreerd

Het gemak van onze online cursusadministratie betaalt zich ook uit in het gemak waarmee zowel de docenten als de cursisten toegang kunnen krijgen tot de opleidingen. Een account is snel en gemakkelijk aangemaakt en u heeft altijd een perfect overzicht over het aantal leerlingen die de cursus volgen en de beschikbare docenten.

Maak gebruik van het gemak van online leren

Met onze software voor cursusadministratie krijgt u nog meer voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de complete cursus online te zetten zodat zowel de docent als de leerling zelf hun schema kunnen bepalen. U kunt in onze cursusadministratie ook meteen zien wanneer een docent niet beschikbaar is. U heeft dan onmiddellijk de mogelijkheid om meteen een andere docent te regelen die de opleiding kan verzorgen.

Cursusadministratie

De voordelen op een rij:

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • Altijd de laatste versie van de opleiding beschikbaar.
  • Zowel offline als online werken.
  • Compleet overzicht van de leerlingen en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de leerlingen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u uw opleidingen online zetten en zoekt u hiervoor een compleet systeem dat de cursusadministratie geheel compleet kan verwerken? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken dan een account voor u aan en leggen u uit hoe u met de software om moet gaan. Onze online software maakt uw opleiding toegankelijk voor zowel de cursist als de docent en u heeft een compleet overzicht in onze cursusadministratie over de status van de opleidingen en de beschikbaarheid van de docenten.