Eén bron voor alle informatie

De backoffice is de kern van uw opleidingsadministratie. Alle gegevens over deelnemers, docenten en opleidingen staan hierin opgeslagen. In de backoffice kunt u de verschillende cursussen en leergangen aanmaken. Docenten en locaties kunt u eenvoudig toevoegen. Ook alle teksten over de opleidingen die u op internet wilt terugzien, staan in uw backoffice. Zo is alle informatie vanuit één bron aan te passen. Heeft u cursussen met een flexibele modulaire opbouw? Ook deze kunt u makkelijk in het systeem aanmaken.

Actueel aanbod

Uw actuele opleidingsaanbod staat altijd direct online. Cursisten schrijven zich moeiteloos in met een overzichtelijk inschrijfformulier. Alle gegevens worden dan direct in het systeem verwerkt. Na registratie zien uw cursisten dus alleen die informatie die ze nodig hebben.

Vol blijft vol

De informatie over roosters, docenten en locaties is altijd actueel. Meldt een deelnemer zich af voor een cursus waarvoor een wachtlijst is ingericht? Geen probleem. U krijgt automatisch een melding indien de vrijgekomen plaats kan worden ingevuld door iemand die op de wachtlijst staat. Zo blijft de cursus optimaal gevuld.

Overal toegankelijk

Krijgt u een telefoontje van een deelnemer met een vraag over zijn inschrijving? Dan kunt u de deelnemer eenvoudig opzoeken via bijvoorbeeld zoeknaam, e-mail of postcode. Of u nu op kantoor werkt of vanuit huis, met laptop, tabled of pc. Overal kunt u eenvoudig bij de gegevens.

Ieder een eigen rol

De backoffice is een zelfdenkend systeem dat uw portalen, medewerkers én financiële administratie aanstuurt. U kunt zelf bepalen welke rollen u wilt toekennen aan uw collega’s. Per rol geeft u aan welke toegang deze in het systeem krijgt. Afhankelijk van het werk dat uw medewerkers in het systeem moeten uitvoeren krijgen ze dus een eigen rol.

Meer mogelijkheden?

Kies wat u nodig heeft voor het beheer van uw cursus- en opleidingsadministratie. Met Carta Online beschikt u over een zeer uitgebreid pakket. Kijk welke mogelijkheden het beste bij uw organisatie passen.