Start hier met Carta

Start is dé manier om te beginnen met Carta Online. Een complete oplossing voor het beheren van uw opleidingen. Bent u  bijvoorbeeld te veel tijd kwijt met uw huidige administratie in Excel? En doet u te vaak dezelfde handeling? Wilt u verder meer tijd besteden aan opleiden en minder aan de administratie? Dan is Carta online de oplossing die u zoekt!

Met Carta Online automatiseert u al het werk rondom een opleiding. Zo heeft u met één druk op de knop  weer overzicht in uw administratie. U maakt hierdoor geen fouten meer. En daardoor levert u meer kwaliteit. Ten slotte kunt u zich weer focussen op de dingen waar u goed in bent: trainingen geven.

Dit kunt u met Start

Via uw website kunnen cursisten zich eenvoudig inschrijven voor uw cursussen. Met behulp van het CRM-systeem kunt u alle deze gegevens beheren. Ook de communicatie met uw cursisten is eenvoudig door de verschillende geautomatiseerde formulieren.

Verder helpt het planbord u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. U bepaalt zelf welke functies u wilt gebruiken. Zo richt u uw werkprocessen in, zoals u dat wilt.

Hieronder ziet u een overzicht van alle functies die wij de starters aanbieden. Wilt u precies weten wat u met de verschillende functies kunt? Kijk dan bij alle functies.

Open inschrijvingen
Incompany
E-learning
Blended cursussen

Communicatie

Bevestigingen
Uitnodigingen
Facturen
Certificaten
Cursusmateriaal
Deelnemers-, presentielijst
Plaatsingsmail/ -brief

CRM personen

Cursisten
Docenten
Lotussen
Training acteurs
Medewerkers
Leden

CRM bedrijven

Betaalafspraken
Contactpersonen

Inschrijving

Via de website
Online betalen
Handmatig

Overall

Planbord (actielijst)
Verlopen certificaten
Helpdesk