Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Een klik met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van ons systeem. We steken dan ook veel tijd in het persoonlijk contact. Wij helpen onze klant aan meer cursisten en meer cursussen. Hoe? Doordat wij de administratieve processen effectiever maken met het gebruik van onze handige cursusadministratie software. En we leveren er ook zeer capabele en betrokken mensen bij. Dat is onze toegevoegde waarde.

Erik de Leeuw den Bouter sales manager Carta Online

Wij maken graag persoonlijk kennis

Graag maken wij persoonlijk kennis met u. Na onze eerste kennismaking gaan we verder kijken. Hoe verlopen uw werkprocessen? Wat heeft u daarvoor nodig? En hoe passen uw werkprocessen het beste in het administratiesysteem? Tijdens een demonstratie gaan we samen kijken wat de optimale oplossing is voor uw administratieproces.

Met zorg geïnstalleerd

Hierna gaan we samen met u aan de slag om het systeem zo optimaal mogelijk in te voeren. We komen bij u langs om het systeem te installeren. Zo krijgt u van ons een vast aanspreekpunt toegewezen, die u in het gehele proces begeleidt.

Service na de installatie

Na de installatie kunt u gemakkelijk documentatie opvragen. Komt u er niet uit of heeft u een probleem? Bel dan onze helpdesk.

Service cursusadministratie Carta Online

Documentatie

Via VraagCartaOnline.nl bieden wij u uit voorzorg een set met instructiedocumenten. Elk document beschrijft in simpele stappen een specifiek onderdeel van Carta Online.

Helpdesk

Komt u er een keer niet uit? Bel dan met onze Helpdesk. Onze toegewijde experts zijn er om u te helpen met een incidentele vraag of een uitgebreid probleem. Door middel van onze quick support kunnen wij u snel verder helpen.

Trainingen 

Soms is het handiger om te kiezen voor een opfris- of verdiepende cursus door één van onze experts. Afhankelijk van uw hulpvraag, bieden we u een training op maat. 

Gebruikersdag

Behoeften kunnen veranderen, daarom horen we graag wat uw wensen en suggesties zijn. Door middel van de jaarlijkse gebruikersdag kunt u die suggesties en wensen laten horen. Zodat wij samen met u Carta Online nog beter kunnen maken.

Gebruikersgroep

Speciaal voor onze klanten hebben we een gebruikersgroep in het leven geroepen. Deze is gericht op het delen van kennis, informatie en ervaringen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe andere gebruikers een bepaalde actie aanvliegt? Vraag het aan uw “collega’s”.

Updates

Met Carta Online werken we er continu aan om u blijvend een goed product aan te bieden.  Een product dat veilig en betrouwbaar is. Iedere update wordt daarom automatisch bij u geïnstalleerd. Zo weet u zeker dat u altijd met de nieuwste versie werkt.