Uw vragen onze antwoorden

U bent op zoek naar een nieuw systeem voor uw cursusadministratie. U heeft vast en zeker een lijstje met vragen opgesteld. De meest gestelde vragen die wij in het oriëntatieproces horen, vindt u hieronder. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

FAQ Carta Online

Hoe bepaal ik wat ik nodig heb?

Er zijn veel softwareoplossingen voor cursus- en opleidingsadministratie. Maar hoe weet u nu precies welke aanbieder u moet hebben? En hoe weet u wat ú nodig heeft? Neem contact op met Erik. Of doorloop ons stappenplan. Wilt u weten welke versie van Carta Online u nodig heeft? Vul dan de checklist in.

Kunnen we gebruikmaken van een Learning Management Systeem?

Een learning management system (LMS) is software die helpt alle leeractiviteiten en trainingen te beheren. De werkomgeving van Carta Online kunt u ook gebruiken als een LMS. Lees hoe wij uw Learning management systeem in Carta Online integreren.

Kan ik blended leren toepassen

Steeds meer cursus- en trainingsbureaus bieden blended leertrajecten aan. Deze leermethode combineert online en social trainingsmethodes en integreert deze met traditionele klassikale activiteiten.  De cursisten portaal van Carta Online, biedt u de mogelijkheid om blended learning aan te bieden. Lees hoe blended leren in Carta Online wordt geïntegreerd.

Kan ik mijn eigen website behouden?

Bent u gewend dat de cursisten zich via uw website kunnen inschrijven? Geen probleem. Met Carta Online kunnen we een koppeling met uw website installeren.  Uw klanten blijven zo aan de voorkant dezelfde website zien.

Hoe voorkom ik dubbelingen in het inschrijfproces?

Carta Online zorgt ervoor dat er geen dubbelen inschrijvingen kunnen ontstaan.  Hierdoor kan niemand twee keer in het systeem staan. Dat is wel zo overzichtelijk. 

Kan ik een groep cursisten van een bedrijf in één keer inschrijven?

Ja dat is mogelijk. Hebben bijvoorbeeld de BHV-ers van één bedrijf vorig jaar bij u een certificaat behaald? En is het tijd voor de jaarlijkse update? Het bedrijf kan nu in een keer een hele groep hiervoor inschrijven. Wel zo handig en gebruiksvriendelijk voor uw klanten 

Kan ik mijn eigen boekhoud- programma blijven gebruiken?

Ja.  Carta Online zorgt voor een koppeling met uw systeem, zodat alle gegevens automatisch worden verwerkt.  Hierdoor hoeft u geen extra handelingen meer te doen. Vanuit Carta Online verstuurt u eenvoudig facturen in uw eigen huisstijl met de opmaak zoals u dat wilt. Bekende koppelingen zijn: Exact Online, Exact Globe, AFAS, Snelstart, SAP, FMS, Cash, Unit 4, Algemene boekhoud export. Ga naar alle koppelingen.

Kan ik open dagen organiseren met Carta Online?

Carta Online is een uitgebreid systeem voor uw gehele organisatie. Of u nu bedrijfsopleidingen beheert, open dagen voor nieuwe cursisten of een netwerkdag voor uw leden organiseert. Met Carta Online gaat dit een stuk gemakkelijker. Lees hoe u Carta Online kan inzetten voor de organisatie van open dagen of andere evenementen?

Hoe houd ik overzicht over al het werk van mij en mijn collega's?

Vergeten een link naar de cursisten voor een online training te mailen? Een collega die ziek is, en u weet niet wat er moet gebeuren? Door middel van de handige actielijst-functie voorkomt u dit.