De werkomgeving van Carta Online kunt u ook gebruiken als een learning management system (LMS). Een LMS is software die helpt alle leeractiviteiten en trainingen te beheren.

Learning management systeem

Wij leveren onze software aan allerlei soorten organisaties die trainingen of cursussen aanbieden. Van aanbieders van korte workshops, micro-learnings, klassikale cursussen, e-learnings, blended onderwijs, of incompany trainingen tot en met uitgebreide trainingen en opleidingen. De werkomgeving van Carta Online kan ook ingericht worden als een learning management system (LMS). Als spin in het web helpt ons systeem u om alle leeractiviteiten en trainingen binnen uw organisatie te beheren. Zo krijgt u grip op de leerprocessen binnen uw organisatie.

Waar kunt u een LMS voor inzetten?

Met een Learning Management System (LMS) kunt u opleidingsactiviteiten aanbieden en beheren. Daarnaast registreert u cursisten en maakt u rapportages over alle vorderingen. Meestal plant u ook klassikale trainingen in, neemt u examens af en reikt u certificaten uit. Al deze, voornamelijk logistieke functies, zijn geïntegreerd in ons systeem.

Incompany-trainingen

LMS wordt vaak benut voor het beheer van de administratie, documentatie, tracking en rapportage van leren binnen de organisatie. Denk hierbij aan het uitnodigen van medewerkers of inzicht krijgen in rapportages over lopende of afgeronde trainingen. Daarnaast biedt een LMS een platform voor het aanbieden van online, klassikale en blended trainingen en micro-learnings.

Voor wie?

Te denken valt aan praktijkopleiders, volwassenenonderwijs, opleidingsbureaus, cursusbureaus, trainingsbureaus, opleidingsinstituten, bedrijfsacademies, interne opleidingsprogramma’s, contractonderwijs, opleidingsinstituten, trainingsinstituten, online leeromgevingen etc. Je kunt het zo gek niet noemen, uw learning management systeem kan binnen Carta Online ingericht worden. Wilt u weten hoe? Veel onderstaand contactformulier in. Dan leggen we het u uit.