< p>

Learning Management System van Carta Online

Learning management system van Carta Online

De werkomgeving van Carta Online kunt u ook gebruiken als een learning management system (LMS). Een LMS is software die helpt alle leeractiviteiten en trainingen te beheren. 

Waar kunt u een LMS voor inzetten?

Met een Learning Management System (LMS) kunt u opleidingsactiviteiten aanbieden en beheren. Daarnaast registreert u cursisten en maakt u rapportages over alle vorderingen. Meestal plant u ook klassikale trainingen in, neemt u examens af en reikt u certificaten uit. Al deze, voornamelijk logistieke functies, zijn geïntegreerd in ons systeem.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u opleidingen en zoekt u een gemakkelijke manier om uw opleidingen eenvoudig toegankelijk te maken door middel van een helder softwarepakket. En wilt u daarbij direct ook een complete cursistenadministratie tot uw beschikking hebben? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of meldt u aan voor een van onze kennismakingssessies. Onze cursistenadministratie software geeft u een totaaloverzicht over het aantal leerlingen, de status van hun opleidingen en alle gegevens die relevant zijn voor de opleiding.

Learning Management System Online