Portalen voor iedereen

Voor verschillende gebruikers stellen wij speciale portalen beschikbaar. Zo kan iedereen direct bij de informatie komen die alleen voor hen relevant is. Cursisten, docenten, medewerkers, acteurs, lotussen of leden, het maakt niet uit wie. Dat is wel zo gebruikersvriendelijk.

Deelnemers- of cursisten portaal

Via het cursisten portaal heeft de deelnemer toegang tot alle voor hem/haar relevante informatie. In het dashboard ziet de cursist voor welke cursussen hij staat ingeschreven en het daarbij behorende rooster. In één oogopslag ziet hij het laatste nieuws en berichten die u of de docent heeft gestuurd.

E-learning

Maakt u gebruik van een aparte e-learning omgeving? Dan kan de cursist vanuit zijn eigen portaal direct doorstarten naar de e-learning omgeving. Zonder dat hij opnieuw moet inloggen.

Blended leren

Steeds meer cursus- en trainingsbureaus bieden blended leertrajecten aan. Een mix van verschillende leermethodes. Traditionele klassikale trainingen en e-learning modules, worden gecombineerd met webinars, whitepapers, YouTube-filmpjes, kennisbijeenkomsten, één op één coaching sessies, of andere leervormen waar men kennis op kan doen. De cursisten portaal biedt u de mogelijkheid om een overzichtelijk blended training aan te bieden.

Administratie via het portaal

Het portaal kunt u ook gebruiken om documenten, zoals facturen en certificaten beschikbaar stellen. De cursist kan die dan zelf downloaden. Ook kan de cursist zijn aanwezigheid bij trainingen doorgeven of eventuele resultaten van de cursus bekijken.

Wil de cursist zich later inschrijven voor een nieuwe cursus? Dat kan net zo makkelijk via zijn eigen cursisten portaal. De in Carta Online al bekende gegevens worden dan direct ingevuld in het inschrijfformulier. Met één druk op de knop schrijft de cursist zich zo weer in voor een vervolgcursus.

Docenten portaal

Ook uw docenten kunnen via een eigen portaal toegang krijgen tot informatie die voor hen relevant is. De docent kan eenvoudig via Carta Online zijn of haar cursisten berichten sturen. Voor deze en andere communicatie zijn sjablonen beschikbaar die zorgen voor een uniforme uitstraling. De docent kan via het portaal altijd zijn actuele rooster inzien. Na afloop van een cursus controleert hij de aanwezigheid van de cursisten. Ook kan de docent, indien gewenst, documenten uploaden voor de cursisten.

Docenten inroosteren of vervangen

Vanuit de backoffice kunt u bijvoorbeeld direct met docenten communiceren en hen inroosteren voor een training. Geen extra handelingen, want het is direct terug te zien in hun eigen portaal. Is een docent ziek, dan kunt u gemakkelijk naar een vervanger zoeken via één of meerdere specialismen.

Bedrijfsportalen

Biedt u een complete opleidingsaanbod van een bedrijf aan? Voor deze organisaties biedt Carta Online de mogelijkheid om een eigen bedrijfsportaal te gebruiken. Zo kan een organisatie een hele cursus alleen voor zijn eigen organisatie aanbieden.

Meer mogelijkheden?

Kies wat u nodig heeft voor het beheer van uw cursus- en opleidingsadministratie. Met Carta Online beschikt u over een zeer uitgebreid pakket. Kijk welk mogelijkheden het beste bij uw organisatie passen.