< p>

Opleidingssoftware

Uw opleidingen overal online beschikbaar

Heeft u cursussen die u gemakkelijker wilt beheren en zoekt u hiervoor een online oplossing die overal beschikbaar is zonder dat u daarvoor software hoeft te installeren op uw PC, smartphone of tablet? Informeer dan naar de online opleidingssoftware van Carta. Wij bieden een software pakket aan waarbij u overal ter wereld online de beschikking heeft over de actuele status van uw opleidingen. U kunt eenvoudig de opleiding zelf, de cursisten, de docenten en de schema’s invoeren zodat u altijd en overal de beschikking heeft over de meest actuele informatie betreffende uw opleidingen.

Opleidingssoftware

Geen installatie van software nodig

Bij de opleidingssoftware van Carta heeft u geen software nodig die u moet installeren op uw PC, smartphone of tablet. Alles werkt via de browsers. U heeft hiermee de beschikking over een software pakket dat overal ter wereld op welk apparaat dan ook beschikbaar is. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een computer, smartphone of tablet waarmee u via de browser de opleidingssoftware kunt besturen.

Ook de schema’s en docenten online

Met onze opleidingssoftware heeft u naast de opleiding zelf ook de mogelijkheid om de schema’s van de opleiding online te zetten. Voeg eenvoudig de lokatie toe en de tijden waarop de opleiding gegeven wordt en u bent klaar. Uw cursisten krijgen dan meteen dezelfde informatie via hun account. U weet bij onze opleidingssoftware ook altijd of er genoeg docenten beschikbaar zijn. Meldt een docent zichzelf af dan kunt u eenvoudig zoeken in ons systeem naar een andere docent die wel beschikbaar is.

Cursusadministratie software

Lees hieronder wat de voordelen zijn van onze opleidingssoftware

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • Altijd de laatste versie van de opleiding online.
  • Compleet overzicht van de leerlingen en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de leerlingen.
  • Overzicht van de beschikbaarheid van uw docenten.
  • Gemakkelijk invoeren van lokaties inclusief meldingen naar zowel de cursist als de docent.
  • Zowel de cursus zelf online als de schema’s.
  • Geen software nodig, alles werkt via de browsers via het internet.

Informeer naar ons online software pakket

Heeft u opleiding en die u gemakkelijk toegankelijk wilt maken voor zowel de leerlingen als de docenten? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij krijgt met onze opleidingssoftware de beschikking over een online pakket dat voor u een totaal overzicht geeft van de docenten die beschikbaar zijn, de status van de opleidingen en de locaties waar de cursussen gegeven worden. Met onze opleidingssoftware maakt u een reuze stap in efficiency van uw opleidingen.