Al uw opleidingen in een perfect overzicht

Heeft u opleidingen waarvoor u een beter beheer zoekt dat gemakkelijker werkt en dat zowel offline als online beschikbaar is? Neem dan contact op met ons. Wij hebben het Carta software pakket ontwikkeld dat altijd toegankelijk is. Deze opleidingsadministratie maakt het voor u mogelijk om een totaal inzicht te krijgen in de opleidingen zelf, de status van de leerlingen, de beschikbaarheid van de leraren en de locaties en schema’s van de opleidingen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en verzeker uzelf van de opleidingsadministratie die u altijd op een eenvoudige manier kunt bereiken.

De specialisten in opleidingssoftware

Wij durven gerust te zeggen dat wij de specialisten zijn op het gebied van opleidingsadministratie software. Met onze kennis en ervaring kunnen we u garanderen dat u de software tot uw beschikking krijgt die altijd werkt, vrij van fouten is, de veiligheid garandeert en altijd toegankelijk is. Onze programmeurs weten hoe ze zo’n pakket in elkaar moeten sleutelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij ook onze beloftes waarmaken.

Profiteer van de enorme gebruiksvriendelijkheid

Onze opleidingsadministratie is eenvoudig te beheren zonder dat u daarvoor enorme hoeveelheden complexe software op uw pc hoeft te installeren. Carta is eenvoudig op vrijwel iedere computer te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Onze opleidingsadministratie bevat ook de nodige beveiligingen. Voor elke groep en elke persoon die toegang krijgt tot de administratie zijn er verschillende rechten beschikbaar. Met Carta kunt u ook in de Cloud werken.

opleidingsadministratie

Een compleet overzicht van de opleidingen

Met onze opleidingsadministratie krijgt u een compleet overzicht van uw opleidingen. U krijgt inzage in de vorderingen van de leerlingen, u weet altijd of er een leraar beschikbaar is en u krijgt een overzicht van de locaties waar de opleidingen gegeven worden. Met onze opleidingsadministratie krijgt u een pakket tot uw beschikking dat volledig aanpasbaar is en de flexibiliteit geeft om op elke locatie, waar ook ter wereld, uw beheer uit te voeren.

Informeer naar de mogelijkheden van ons pakket

Wilt u meer inzicht krijgen in uw opleidingsadministratie en zoekt u bij voorkeur een gemakkelijke manier beschikbaar is? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden van onze software. U hoeft bij ons geen ingewikkelde stappen te ondernemen en trainingen te volgen om het systeem te begrijpen. Het maakt bovendien niet uit waar u zich bevindt en welke computer of tablet u gebruikt. Ervaar het gemak van onze software en maak gebruik van het overzicht dat u altijd en overal tot uw beschikking heeft.