Snel en overzichtelijk

De rooster-informatie is opvraagbaar op het moment dat u het nodig heeft. U werkt daardoor sneller en efficiënter. Zo is de controle op de beschikbaarheid van docenten en locaties gemakkelijk automatisch geregeld. Met de planningsmodule kan eenvoudig een goede planning gemaakt worden. Het systeem controleert op conflicten zoals dubbel geboekte zalen of docenten. De trainingslocaties en trainingslokalen kunnen eenvoudig worden beheerd en gebruikt bij het inroosteren.

Op tal van apparaten te gebruiken

Met Carta hebben u en uw medewerkers online toegang tot alle informatie, vanaf elk mogelijk apparaat. Of u nu werkt op een PC, mobiele telefoon of tablet, u heeft altijd en overal zicht op de laatste stand van zaken. Zo ziet u bijvoorbeeld tijdig of een cursus bijna vol zit.

Het aanbod

Uw cursusaanbod wordt overzichtelijk weergegeven, zodat u snel een leergang van een bepaalde cursus kunt terugvinden of een nieuwe
leergang van een cursus kunt inplannen.
Ook kunt u vanuit de backoffice cursussen, of evenementen promoten en van teksten en plaatjes voorzien.

Verwerking inschrijvingen

Zodra uw opleidingen online staan, kunnen deelnemers zich inschrijven. U krijgt bericht als er een inschrijving voor een opleiding via de website wordt gemaakt. U kijkt in Carta Webfilter en controleert of de inschrijving klopt. Met één druk op de knop worden de gegevens verwerkt en staat de inschrijving in de backoffice.

De deelnemer krijgt een bevestiging van de inschrijving, met daarin de toegangsgegevens voor de online portaal. In de portaal krijgt de deelnemer informatie over de opleiding. Ook kan de cursist zich voor de afzonderlijke cursussen binnen de opleiding inschrijven.

Meer mogelijkheden?

Kies wat u nodig heeft voor het beheer van uw cursus- en opleidingsadministratie. Met Carta Online beschikt u over een zeer uitgebreid pakket. Kijk welk mogelijkheden het beste bij uw organisatie passen.