< p>

Cursistenadministratie

Uw cursisten overzichtelijk in een veilige administratie

Heeft u opleidingen die u gemakkelijker wilt beheren en zoekt u hiervoor bij voorkeur een  oplossing waar u zowel online als offline mee kunt werken? Kijk dan naar de mogelijkheden van de cursistenadministratie software van Carta. Met onze software heeft u geen grote programma’s nodig die u moet installeren op uw PC en heeft u alles snel binnen handbereik. Voeg uw opleidingen, cursisten, docenten en de schema’s eenvoudig in en u heeft altijd, waar u zich ook bevindt, toegang tot de meest actuele status van uw cursisten in onze cursistenadministratie.

Zeer gebruiksvriendelijk

Het gemak van de software van Carta komt vooral tot uitdrukking in de gegevens die u op een eenvoudige wijze tot uw beschikking krijgt. U kunt niet alleen de persoonlijke gegevens online in onze cursistenadministratie bekijken, maar ook de vorderingen. Op deze manier kunt u spoedig ingrijpen wanneer de vorderingen niet naar behoefte zijn en kunt u via onze cursistenadministratie direct contact leggen met de cursist.

Een compleet overzicht van de cursussen

In onze cursistenadministratie krijgt u een compleet overzicht van de cursussen, de leerlingen en de docenten. U kunt bijvoorbeeld ook de schema’s bekijken en maatregelen wanneer een docent zich via onze software heeft afgemeld. Tevens heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk aanpassingen in te voeren in de opleiding, zodat deze altijd de meest actuele inhoud heeft. Gemakkelijker en effectiever kan het bijna niet!

Aanbod cursussen

Alle voordelen op een rij gezet

Lees hieronder wat de voordelen zijn van onze cursistenadministratie.

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • In één portaal alle informatie over de opleidingen, de status en de beschikbaarheid van docenten.
  • Compleet overzicht van de leerlingen en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de cursisten.
  • Volledig overzicht van de beschikbaarheid van docenten.
  • Zowel offline als online toegankelijk.
  • Altijd de meeste actuele inhoud van uw opleiding beschikbaar.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u opleidingen en zoekt u een gemakkelijke manier om uw opleidingen eenvoudig toegnakelijk te maken door middel van een helder software pakket waarbij u ook een complete cursistenadministratie tot uw beschikking heeft? Neem dan contact op met ons voor meer uitleg. Onze cursistenadministratie software geeft u een totaal overzicht over het aantal leerlingen, de status van hun opleidingen en alle gegevens die relevant zijn voor de opleiding.