< p>

Cursistenadministratie software

Een eenvoudig te beheren systeem

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw opleiding beter te controleren met de mogelijkheid om de cursussen regelmatig te verversen met nieuwe inhoud? Informeer dan bij Carta voor onze cursusadministratie software. Wij leveren een kant en klaar software pakket aan waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw opleidingen online te zetten in een beveiligd gedeelte. In dat gedeelte heeft u toegang om de opleiding in te zetten, te wijzigen en de cursisten en docenten krijgen ieder op hun beurt de juiste rechten om de opleiding te volgen.

Cursusadministratie software

Alle voordelen op een rij gezet

De voordelen van onze cursusadministratie.

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • Altijd de laatste versie van de opleiding online.
  • Compleet overzicht van de leerlingen en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de leerlingen.
  • Zowel offline als online toegang.
  • Overzicht van de beschikbaarheid van de docenten.

Alles op één plek op het internet

Met de cursusadministratie software van Carta heeft u alles op één staan. Wij bieden u een totaalpakket aan voor uw cursusadministratie zoals het invoeren van de opleiding zelf, het registreren van de leerlingen en de docenten en de schema’s van de opleidingen. U heeft met onze software een compleet overzicht waarbij alles in één keer duidelijk voor u zal zijn zoals de status van de opleidingen en de beschikbaarheid van docenten.

Ook de schema’s keurig bijgehouden

Het kan bijvoorbeeld zijn dat een cursus geen doorgang kan vinden omdat uw docent zich binnen onze cursusadministratie software heeft afgemeld. In dat geval krijgt u dat meteen te weten zodat u er voor kunt zorgen dat een andere docent beschikbaar wordt gemaakt. Want ook dat hebben wij binnen onze cursusadministratie geregeld. Voor alle docenten zijn er schema’s beschikbaar die ze in kunnen vullen over hun beschikbaarheid.

Maak contact met ons voor meer informatie

Zoekt u een gemakkelijke manier om uw opleidingen te verwerken waarbij zowel u als de docent en de leerling een compleet overzicht heeft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze cursusadministratie software. Ons systeem maakt veel mogelijk voor u waarbij u een overzicht heeft in de cursusadministratie zoals de voortgang van de leerlingen, de beschikbaarheid van de docenten en de locaties waar de opleidingen plaatsvinden. Met onze software heeft u altijd een compleet overzicht.