Uw cursussen en cursisten online in een overzicht

Bent u op zoek naar een betere manier om uw opleidingen te organiseren en zoekt u hiervoor een oplossing die via het internet bereikt kan worden zonder de noodzaak van ingewikkelde en dure software installaties op uw computer? Informeer dan bij Carta voor de mogelijkheden van onze cursistenadministratie. Wij zetten uw cursistenadministratie online en geven u een totaalpakket waarbij u de opleiding zelf kunt uploaden inclusief de schema’s, de lokaties waar de lessen gegeven worden en de gegevens van de docenten.

Een actueel overzicht via het internet

Wij bieden u cursistenadministratie online aan waarbij u altijd een actueel overzicht heeft over uw opleidingen. Informeer uzelf over de vorderingen van uw cursisten en plaats de nieuwste versie van uw lesmateriaal gemakkelijk op het internet via het portaal dat gewoon via een browser te bereiken is. U hoeft nooit te wachten op rapportages van uw docenten omdat u simpelweg altijd de beschikking heeft over de meest actuele staat van de opleiding.

Alle gegevens van de cursisten overal bereikbaar

Met de online software van Carta heeft u altijd en overal de beschikking over de meest actuele status van de voortgang van uw cursisten. In onze cursistenadministratie kunt u de voorgang controleren van de leerlingen waarbij u een perfect overzicht krijgt van de eventuele knelpunten. Ook uw docenten zijn in onze cursistenadministratie verwerkt. U weet altijd of de docent beschikbaar is en kunt ook de resultaten bekijken die de docent heeft gerealiseerd.

cursistenadministratie online

Voordelen van onze cursistenadministratie

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • Uw complete cursistenadministratie online
  • Altijd de laatste versie van de opleiding op het internet.
  • Compleet overzicht van de leerlingen en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de leerlingen.
  • Zowel de cursus zelf online als de schema’s.
  • Geen software nodig, alles werkt via de browsers via het internet.

Informeer naar de mogelijkheden van de software

Heeft u behoefte aan een online oplossing voor uw opleidingen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij leveren onze cursistenadministratie online beschikbaar is en waar u een compleet overzicht in krijgt zoals de leerlingen en hun voortgang in de opleidingen, de beschikbaarheid van de leraren en de status van de opleidingen zelf. Voeg zelf nieuwe verse inhoud toe aan uw opleidingen zonder enige belemmering en grijp meteen in wanneer u ziet dat één van de cursussen niet door dreigt te gaan i.v.m. het ontbreken van een docent.