Al uw opleidingen in een handig overzicht

Heeft u opleidingen waarvoor u een beter beheer zoekt dat gemakkelijker werkt en dat zowel offline als online beschikbaar is? Neem dan contact op met ons. Wij hebben het Carta softwarepakket ontwikkeld dat ook als cloudoplossing altijd toegankelijk is. Deze opleidingsadministratie maakt het voor u mogelijk om een totaal inzicht te hebben in de opleidingen zelf, de status van de leerlingen, de beschikbaarheid van de leraren en de locaties en planningen van de opleidingen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en verzeker uzelf van de opleidingsadministratie die u altijd op een eenvoudige manier kunt bereiken.

Profiteer van gebruiksvriendelijk beheer

Onze opleidingsadministratie is eenvoudig te beheren, ook zonder dat u daarvoor  software op uw pc hoeft te installeren. Carta is eenvoudig op vrijwel iedere computer te gebruiken. Voor grotere organisaties kunnen de bevoegdheden per medewerker of groep die toegang heeft tot de administratie apart ingesteld worden. Met Carta kunt u ook in de cloud werken. Zo heeft iedere gebruiker vanuit elke locatie, waar dan ook ter wereld, toegang tot zijn data, via een pc, laptop of tablet.

Informeer naar de mogelijkheden van ons pakket

Wilt u meer inzicht krijgen in uw opleidingsadministratie en zoekt u bij voorkeur een pakket dat op een gemakkelijke manier beschikbaar is? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden van onze software. U hoeft bij ons geen ingewikkelde stappen te ondernemen en trainingen te volgen om het systeem te begrijpen. Het is namelijk heel intuïtief in gebruik. Bovendien maakt het niet uit waar u zich bevindt en welke computer of tablet u gebruikt. Ervaar het gemak van onze software en maak gebruik van het overzicht dat u, door middel van onze cloudoplossing, altijd en overal tot uw beschikking heeft.