Blended leren

Steeds meer cursus- en trainingsbureaus bieden blended leertrajecten aan. Deze leermethode combineert online en social trainingsmethodes en integreert deze met traditionele klassikale activiteiten. Met deze mix van verschillende leervormen ontstaat een volledig geïntegreerd lesprogramma. De cursisten portaal van Carta Online, biedt u de mogelijkheid om blended learning aan te bieden.

Leervormen combineren

Dankzij blended learning kunnen cursisten op hun eigen manier en eigen tempo. Dankzij een mix van online en offline leermethodes kan een cursist zijn leerproces zo inrichten als hij wilt. Vooral online onderdelen bieden cursisten de vrijheid om op eigen tempo door de lesstof te gaan. Wanneer een onderdeel al bekend is, hoeft hij niet op andere cursisten te wachten. Heeft hij iets meer tijd nodig om de lesstof te begrijpen of behoefte aan extra informatie, dan hoeft hij zich niet in allerlei bochten te wringen om mee te komen.

Blended Learning in Carta Online

Vernieuwingen in het onderwijs richten zich steeds meer op een combinatie van online en offline onderwijs. Met Carta Online maken we dit mogelijk. Waar nodig schrijven cursisten zich in voor fysieke bijeenkomsten. In de online portalen vinden cursisten vervolgens presentaties en extra studiemateriaal in de vorm van video’s en literatuur. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Via een live-stream kunnen trainingen online gegeven worden. Als de trainingen worden opgenomen kan dit in de digitale leeromgeving worden geplaatst, zodat iedereen dit op het moment dat het hem past, kan bekijken.

Waarvoor kan ik Carta Online gebruiken?

Wij leveren onze software aan een scala van organisaties die trainingen of opleidingen aanbieden. Zowel aanbieders van korte workshops, micro-learnings, klassikale cursussen, e-learnings, blended onderwijs, of incompany-trainingen tot en met uitgebreide trainingen en opleidingen. De werkomgeving van Carta Online kan ook ingericht worden als een learning management system (LMS). Te denken valt aan praktijkopleiders, volwassenenonderwijs, opleidingsbureaus, cursusbureaus, trainingsbureaus, opleidingsinstituten, bedrijfsacademies, interne opleidingsprogramma’s, contractonderwijs, opleidingsinstituten, trainingsinstituten, online leeromgevingen etc. Je kunt het zo gek niet noemen, wij leveren. Wilt u weten of u organisatie hier ook bij past? Vul onderstaand contactformulier in, en wij maken met u een afspraak.