< p>

Het cursusjaar is afgerond, Tijd om van een welverdiende vakantie te genieten. Misschien gaat u wandelen in de bergen, naar een camping in Frankrijk, maakt u een mooie stedentrip of blijft u gewoon lekker thuis genieten van de lange zomerdagen. We hebben allemaal zo ons eigen idee om lekker te ontspannen tijdens de zomerperiode. In ieder geval is de zomer ook een periode om u voor te bereiden op het nieuwe opleidingsjaar.   

In de bergen kun je je heerlijk ontspannen voorbereiden op een nieuw cursusjaar
Lekker ontspannen wandelen in de bergen ter voorbereiding op een nieuw cursusjaar

Voorbereiding opleidingsjaar 

Wij van Carta Online helpen u graag bij het uitvoeren van het voorbereidende werk. Onze software is ervoor gemaakt. Zodra u de opleidingen hebt ingevoerd in het systeem, staan ze online en kunnen deelnemers zich inschrijven. U krijgt bericht als er een inschrijving via de website binnenkomt. Vervolgens controleert u of de inschrijving klopt. Met één druk op de knop wordt de inschrijving verwerkt en staat de inschrijving in de backoffice. De deelnemers ontvangen na inschrijving toegangsgegevens voor de online portal. Daar vinden zij informatie over roosters, docenten en locaties. Altijd actueel.  

Front- en Back-offiice 

Het voordeel van Carta Online is dat het naadloos kan samenwerken tussen de back- en front-office. Vanuit uw back-office beheert u uw online aanbod en beheert u de inschrijvingen. Doordat het volledige aanbod en alle benodigde informatie direct op een heldere manier toegankelijk is, kan iedereen er gemakkelijk en efficiënt mee werken. Dat levert veel tijd en gemak op voor u, uw medewerkers, de docenten en voor de cursisten.  

Optimale flow 

Tijdens het hele proces wordt u ondersteund door het planbord. U kunt voor elke processtap aangeven wanneer deze uitgevoerd moet worden, en welke medewerker eigenaar is. Veel taken kunnen via de takenlijst met één druk op de knop uitgevoerd worden. Dit zorgt voor een optimale workflow. 

Overal ter wereld 

Met onze opleidingsadministratie krijgt u een pakket tot uw beschikking dat volledig aanpasbaar is. Het geeft de flexibiliteit om op elke locatie, waar ook ter wereld, het beheer uit te voeren. Of u nu werkt op een PC, mobiele telefoon of tablet. U heeft altijd en overal zicht op de laatste stand van zaken.  

Onbezorgd 

Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag met de voorbereiding voor het nieuwe cursusjaar. We kunnen u garanderen dat u met ons product de software tot uw beschikking krijgt die altijd werkt. Vrij van fouten, altijd toegankelijk en waarvan de veiligheid is garandeert. Zo kunt u zonder stress genieten van een heerlijk ontspannen zomer en bent u goed voorbereid op een nieuw cursusjaar. 

Wij wensen u dan ook een mooie zorgeloze zomer! 

Zorgeloos genieten