< p>

Over ons

Carta Online is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in software voor opleiders, waar trots, plezier, betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel staan.

De oorsprong van Carta gaat terug tot 1991. Ons product is eerder onder de namen Promptus en ClickIT in de markt gezet. De naam Carta Online hanteren wij sinds 2014.

Met Carta Online bieden wij u software voor een professionele cursusadministratie. U kunt uw opleidingsadministratie daardoor op een effectieve manier bijhouden, met de mogelijkheid om de cursussen regelmatig te verversen met nieuwe inhoud.

Wij willen u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op het opleiden. Wij luisteren naar uw wensen en suggesties en zorgen ervoor dat Carta elke dag een beter product wordt. Dat is beter voor u, uw klanten en uiteindelijk ook voor ons.

Wij nodigen u graag uit om te kijken of Carta Online ook voor u een verbetering is. Ontvangt u liever een persoonlijke toelichting, vul dan het contactformulier in.

Hans Wijntjes

Klanten zien mij als vakkundig en professioneel, en daar ben ik trots op. Van kleins af aan had ik al interesse in computers en vooral in de magie van het maken van eigen programma’s. Na mijn opleiding aan de TU Delft, ben ik partner geworden in een bestaand bedrijf en was als mede eigenaar verantwoordelijk voor productontwikkeling en de service organisatie.

Erik de Leeuw den Bouter

Samen komen we verder, en luisteren is het halve werk. In de afgelopen 20 jaar heb ik verschillende functies bekleed, met steeds als rode draad de verbinding tussen commercie en techniek. Een goed product is een voorwaarde om mijn werk te kunnen doen. Ik denk graag samen met de klant na over de werkprocessen en hoe we die met een standaardoplossing kunnen invullen. Een misverstand over software is dat vaak maatwerk nodig is. Mijn ervaring is dat de klant het meest gebaat is met een standaardoplossing, die na een grondige analyse van wensen en behoeften op maat wordt ingericht.

IT specialist voor opleiders

Sinds 1991 IT leverancier voor opleiders. Ruime ervaring op het gebied van online ict-systemen heeft uiteindelijk geleid tot het veelzijdig cursusadministratie systeem Carta.

Wij onderscheiden ons

  • persoonlijk contact
  • oplossingen die bij uw situatie passen
  • geen onnodige investeringen
  • IT specialist voor opleiders en opbouw van een duurzame relatie