Vakmanschap met hart en ziel

Wij zijn Carta Online. Betrokken en hulpvaardig, met een tikje humor en vol trots als het gaat om ons product én de relatie met onze klanten. Wij zijn al sinds 1991 specialist in het ontwikkelen van innovatieve software voor opleidings- en cursusadministraties. Met onze technische kennis en interesse in de wereld van opleidingen en cursussen, weten we precies wat u nodig heeft.

Persoonlijk contact centraal

Een klik met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van ons systeem. We steken dan ook veel tijd in het persoonlijk contact. Onze cursussoftware maakt het werken voor u niet alleen gemakkelijker, leuker en effectiever maar we leveren er ook nog eens zeer capabele en betrokken mensen bij. Dat is onze toegevoegde waarde. Onze service staat voorop. Hier kunt u op rekenen.

De oprichters aan het woord

Hans Wijntjes - Carta Online

Hans Wijntjes, directeur

“Van kleins af aan was ik al nieuwsgierig naar computers. Vooral de magie van het maken van eigen programma’s. Niet zo vreemd dus dat ik de opleiding Informatica aan de TU in Delft ging doen. Tijdens mijn loopbaan kwam ik in aanraking met het logistieke proces rond cursussen en trainingen. Dat moest toch veel eenvoudiger kunnen? Mijn passie voor ICT en mijn nieuwsgierigheid in de vereenvoudiging van dit logistieke proces, zijn uiteindelijk samengekomen in Carta Online. Ons cursusadministratie systeem. Opgebouwd vanuit de filosofie dat we uw en ons leven, gewoon een stuk leuker willen maken.”

Erik

Erik de Leeuw den Bouter, salesmanager

“Eigenlijk zijn we gewoon een stelletje gepassioneerde vakidioten die plezier in het werk en samenwerken met de klant vooropstellen. Een goed product is voor mij een voorwaarde om mijn werk te kunnen doen. Dat kan met Carta Online. Er zijn met onze software altijd meerdere manieren om het werk gedaan te krijgen. Samen met de klant kijk ik wat voor hen de makkelijkste manier is. Als Carta Online vervolgens bij de klant naar volle tevredenheid is ingericht, is dat een taart waard.” 

Carta is nooit af

De wereld staat niet stil, wij ook niet. Daarom blijven we Carta Online continu innoveren. Vanuit de wensen van onze klanten. We gaan met u in gesprek en vragen wat u nodig heeft. Zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed bij. We kennen het logistieke proces rond cursussen en trainingen. En we weten ook wat de laatste technische ontwikkelingen op het IT-gebied zijn. Dat brengen we samen in ons systeem.

Hebben we Carta Online geïnstalleerd dan blijven we voor u klaarstaan om u verder te helpen. We zijn goed bereikbaar, begripvol en empathisch. Zo kunnen we u maatwerk bieden en kunt u werken met de meest geavanceerde technologie. Ook laten we u regelmatig zien wat u allemaal kunt met Carta Online. Door onze kennis te delen krijgen onze klanten elke dag de kans om meer te bereiken.

Serieus met een knipoog

Wij zijn serieus met ons vak bezig, maar vinden het net zo belangrijk om met humor ons werk te doen. Dat ziet u bijvoorbeeld ook in ons logo met, als u goed kijkt, een vinkje dat net de andere kant op wijst. En bovenal is dit terug te vinden in onze cultuur. We zijn Carta Online gestart vanuit de filosofie om ons maar ook uw leven leuker te maken. Onze vergaderingen doen we dan ook vaak golfend, waarbij de beste ideeën worden ontwikkeld. In ons contact zijn we positief en vrolijk. Zo brengen we deskundigheid met hart en ziel.

carta online logo