< p>

Online aanbod en inschrijven

Overal toegankelijk

Met Carta staat uw actuele opleidingsaanbod altijd direct online. Overzichtelijk, gemakkelijk en toegankelijk. Uw cursisten schrijven zich moeiteloos in met een intuïtief inschrijfformulier.

Na registratie geeft Carta Online uw deelnemers alleen die informatie die ze nodig hebben. Informatie over roosters, docenten en locaties is altijd actueel.

Naadloze samenwerking backoffice en frontoffice

Het voordeel van Carta is dat er naadloos kan worden samengewerkt tussen de backoffice en de frontoffice. Vanuit uw backoffice beheert u uw online aanbod en beheert u uw inschrijvingen. Doordat het volledige aanbod en alle benodigde informatie direct op een heldere manier toegankelijk is, kan iedereen er gemakkelijk mee werken en kan er efficiënt worden gehandeld. Dat levert veel tijd en gemak op voor u en uw medewerkers.

Het aanbod

Uw aanbod wordt overzichtelijk weergegeven, zodat u snel een uitvoering van een bepaalde cursus kunt terugvinden of een nieuwe uitvoering van een cursus kunt inplannen.

Ook kunt u vanuit de backoffice cursussen, of evenementen promoten en van teksten en plaatjes voorzien.

Verwerking inschrijvingen

Zodra uw opleidingen online staan, kunnen deelnemers zich inschrijven. U krijgt bericht als er een inschrijving voor een opleiding via de website gemaakt wordt. U kijkt in Carta Webfilter en controleert of de inschrijving klopt. Met één druk op de knop wordt de inschrijving verwerkt en staat de inschrijving in de backoffice.

De deelnemer krijgt een bevestiging van de inschrijving, met daarin de toegangsgegevens voor de online portal. In de portal krijgt de deelnemer informatie over de opleiding. Ook kan de cursist zich voor de afzonderlijke cursussen binnen de opleiding inschrijven.

Aanpassen inschrijving

Als u een telefoontje krijgt met de melding dat een deelnemer iets wilt wijzigen in de inschrijving, dan kunt de deelnemer eenvoudig opzoeken via bijvoorbeeld zoeknaam, e-mail of postcode.

Op deze manier kan ook een deelnemer verplaatst worden tussen de verschillende uitvoeringen. Mocht er voor de cursus een wachtlijst ingericht zijn, dan krijgt u een melding indien de vrijgekomen plaats kan worden ingevuld door iemand die op een wachtlijst staat.

thumbnail
Opfriscursus gebruikers Carta Online
Korte herhaling en veel tips en trucs voor efficient gebruik
Kantoor Carta Online - Utrecht | Kantoor Carta Online
Opfriscursus voor Carta Online
thumbnail
Introductie Carta Online
Uitleg voor gebruikers die dagelijks met Carta werken
13 januari 2021
9.30
Kantoor Carta Online
Introductie cursus gebruik van Carta Online in uw organisatie
Geen aanbod gevonden
thumbnail
Carta Online demo via virtueel klaslokaal
Carta Online demo via virtueel klaslokaal
Online.
Benieuwd wat Carta Online nu werkelijk inhoudt? Na inschrijven bellen we u op om een digitale afspraak in te plannen.
thumbnail
Kennismaking met Carta
Kennismaking met Carta
16 december 2020
10.00
Kantoor Carta Online
Benieuwd wat Carta Online nu werkelijk inhoudt?