< p>

Carta Online, bekend als cursusadministratiesoftware, is ook te gebruiken voor uw evenement of congres. Met onze ervaring en expertise in het beheren van inschrijvingen en aanbod hebben wij onze software doorontwikkeld. U kunt Carta nu ook inzetten bij de registratie en toegangscontrole van evenementen, beurzen en zakelijke bijeenkomsten.

Applaus

Van online registratie tot on-site controle, Carta Online neemt de verantwoordelijkheid voor uw totale toegangsregistratieproces. Wij hebben de kern van onze software geschikt gemaakt als totaaloplossing voor het beheren van uw registratie- en controleproces. Zowel de registratie vooraf als tijdens het evenement als de rapportage na afloop van het evenement.

De eerste positieve ervaringen hebben we al gerealiseerd. Bij het evenement TKD in Almere, waar in 3 dagen 15.000 bezoekers de toegangsporten passeerden, is Carta Online gebruikt voor de online registratie, de controle van de e-tickets op locatie en het printen van de badges die de bezoekers droegen tijdens het evenement. Tijdens het evenement gebruikten de standhouders onze app om bezoekers te scannen.

Met een overzichtelijk dashboard werd men op de hoogte gehouden van de te verwachten bezoekersaantallen en het aantal bezoekers dat het evenement bezocht had.

Carta en onze dienstverlening wordt continu verbeterd, ook aan de hand van de ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens het TKD. Mocht u zelf ook een dergelijke uitdaging hebben, dan willen wij graag met u samen over de beste oplossing nadenken.

Hans Wijntjes

Directeur, Carta Online

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.