< p>

Toen wij in 1991 de eerste versie van onze cursusadministratiesoftware ontwikkelden, was dit nog een DOS-product. Dat werd al snel vervangen door een Windowsversie. Gebruikersvriendelijk en intuïtief in gebruik. Tegenwoordig is Carta Online een dienst in de Cloud met de meest gebruikersvriendelijke administratiesoftware voor cursus- en opleidingsorganisaties. Het programma sluit perfect aan op de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Vanuit kantoor, in de trein, of bijvoorbeeld vanuit een café.  Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds weer kijken of we ons product nog beter kunnen maken voor onze klanten. 

Technologie opent allerlei mogelijkheden 

Door de eeuwen heen gebruikt de mens technologie om zichzelf te verbeteren en het leven makkelijker te maken. De vinding dat met vuursteen vuur kon worden gemaakt, opende bijvoorbeeld allerlei mogelijkheden. Met vuur kon klei worden gebakken waarvan potten en talrijke andere voorwerpen werden gemaakt. Vuur was ook noodzakelijk voor ovens, die werden ontwikkeld om brood te bakken. 
De vinding dat met steen vuur kan worden gemaakt

Technologische ontwikkelingen zijn van alle tijden.

Razendsnel 

Ging technologische ontwikkeling in het begin langzaam, tegenwoordig gaan de ontwikkelingen razendsnel. Dit brengt veranderingen met zich mee. Technologieën en nieuwe media, zoals augmented en virtual reality, chatbots, social media, mobiele apps en slimme spraakassistenten hebben nu al een grote invloed op ons dagelijks leven. 

Aantrekkelijker

Technologie stelt organisaties in staat om een groot aantal bedrijfsprocessen verder te automatiseren. Hierdoor kunnen arbeidsintensieve, en dus dure en foutgevoelige processen worden vervangen door technologie. Ook in de wereld van opleidings- cursusadministraties zien we dit gebeuren. Minder aantrekkelijke taken worden steeds meer geautomatiseerd.  

Leuker werk 

Door koppelingen aan andere systemen toe te voegen hoeven er veel minder gegevens handmatig te worden ingevoerd. Hierdoor wordt het werk leuker, makkelijker, maar ook anders. De tijd die overblijft kan voor andere werkzaamheden worden gebruikt. En zo blijven functies zich ook steeds weer ontwikkelen. Technologische ontwikkelingen vragen om een andere denkwijze van werkgevers en werknemers. De benodigde skills veranderen heel snel en een leven lang ontwikkelen wordt daarom steeds belangrijker. 

Glazen bol

Hoe de wereld er over 20 jaar uit zal zien is voor velen gissen. Ook voor ons. Een ding weten we zeker. De wereld staat niet stil, wij ook niet. Daarom blijven we Carta Online continu innoveren. Vanuit de wensen van onze klanten. We gaan met ze in gesprek en vragen wat ze nodig hebben. We kennen het logistieke proces rond cursussen en trainingen en we houden de ontwikkelingen in de markt goed bij. Ook volgen we de laatste technische ontwikkelingen op IT-gebied. Dat brengen we samen in ons systeem.   

Samenwerking voorop 

Eigenlijk zijn we gewoon een gepassioneerde stelletje vakidioten die plezier in samenwerking vooropstellen. We hebben ons product samen met onze klanten al die jaren doorontwikkeld. En dat blijven we doen! Zo blijft Carta Online een product dat aansluit op de wensen van onze klanten én de laatste ontwikkelingen op zowel technologisch gebied, als in het onderwijs.