< p>

Cursusadministratie software

Al uw cursussen overzichtelijk

Heeft u een cursus aanbod waarvoor u een mogelijkheid zoekt om deze gemakkelijk te beheren inclusief de cursisten, docenten en de schema’s? Informeer dan bij Carta voor de mogelijkheden van onze cursistenadministratie software. Wij hebben een software pakket ontwikkeld waarin u de mogelijkheid krijgt om uw cursussen in te voeren inclusief alle mogelijke extra opties. Voer uw cursisten in om zodoende een overzicht te krijgen van hun voortgang, maak gebruik van de mogelijkheid om docenten toe te voegen zodat u altijd weet wanneer een docent beschikbaar is en voer de schema’s in zodat u altijd op de hoogte bent waar en wanneer de cursus gegeven zal worden. Ons cursusadministratie pakket is overal en altijd online en offline beschikbaar zonder dat u daarvoor grote en ingewikkelde programma’s voor hoeft te installeren.

Cursistenadministratie software

Ontwikkeld door ervaren software professionals

Carta is de naam van ons nieuwe cursistenadministratie software pakket dat wij speciaal ontwikkeld hebben voor opleidingen en cursussen. Onze administratiesoftware is geschreven door programmeurs die de klappen van de zweep kennen wanneer het erom gaat om een gedegen stuk vakwerk af te leveren. Met ons pakket bent u verzekerd van een online en offline oplossing die uitermate eenvoudig in gebruik kan worden genomen en veel gemak en efficiëntie oplevert.

Vele opties beschikbaar voor uw opleidingen

Met onze cursistenadministratie software krijgt u de beschikking over een uitgebreid pakket opties. Uiteraard kunt u als basis de opleidingen zelf invoeren maar u wilt natuurlijk ook weten wie deze opleidingen volgen, wie de docenten zijn en waar de opleidingen worden gegeven. Dat kan allemaal verzorgd worden. U kunt de vorderingen van de leerlingen volgen in onze cursistenadministratie en u weet meteen wanneer een docent zich heeft afgemeld voor een cursus op locatie. Tevens kunt ook de locaties beheren waarin het mogelijk is om meldingen te krijgen wanneer de beheerder van een locatie aangeeft dat de locatie niet beschikbaar is. Met onze cursusadministratie heeft u waar ook ter wereld altijd een perfect overzicht.

Software

Neem contact op voor meer informatie

Bent u op zoek naar een betere en efficiëntere manier om uw cursussen te beheren? Neem dan contact op met ons voor meer informatie over onze cursistenadministratie software. U krijgt van ons een oplossing die u op uitermate eenvoudige wijze kunt gebruiken en waar u alle benodigde informatie in kunt opslaan en beheren. Beheer uw cursistenadministratie overal waar u dat wilt met onze software en ervaar het gemak en het overzicht van ons pakket.