< p>

Cursusadministratie online

Uw opleidingen altijd online beschikbaar

Heeft u cursussen die u online wilt zetten binnen een systeem waarvoor u geen software hoeft te installeren? Informeer dan bij Carta voor ons cursusadministratie systeem dat online beschikbaar is. Onze software is te gebruiken via een browser op elk apparaat zoals een computer, tablet of smartphone en geeft u een compleet overzicht van de status van de cursussen, de voortgang van de cursisten, de beschikbaarheid van de docenten en de beschikbaarheid van de lokaties waar de cursussen gegeven worden.

Uw lesmateriaal altijd up to date

Met een cursusadministratie die online beschikbaar is heeft u de mogelijkheid om de inhoud van de cursussen op elk gewenst moment te verversen. Een ander groot voordeel van onze cursusadministratie is dat u meer keuze heeft in het aanbieden van cursusmateriaal. De software van Carta geeft u mogelijkheden die moeilijk te realiseren zijn bij een cursusadministratie op papier.

Online cursusadministratie

De voortgang van de cursist perfect in beeld

Met onze software krijgt u een systeem waarmee u een perfect inzicht krijgt van de vorderingen van elke individuele cursist. U heeft dus maximaal controle op de voortgang van de leerling waarbij u ook in één oogopslag kan zien waar de knelpunten in de voortgang zitten.

Ook van de docenten alle informatie beschikbaar

In de cursusadministratie zijn wij uw docenten uiteraard niet vergeten. Ook hier krijgt u een overzicht van de beschikbaarheid van de docenten alsmede de prestaties van hun leerlingen. Ook de beschikbaarheid van de docenten is is een overzicht verwerkt.

Cursusadministratie software

Lees hieronder welke voordelen cursusadministratie die online beschikbaar is allemaal te bieden heeft.

  • Gemakkelijk en snel registreren.
  • Altijd de laatste versie van de opleiding op het internet beschikbaar.
  • Compleet overzicht van de cursisten en hun gegevens.
  • Overzicht van de vorderingen van de cursisten.
  • Zowel de cursus zelf online als de schema’s.
  • Alle gegevens van de docenten in één overzicht inclusief beschikbaarheid.
  • Geen software nodig, alles werkt via de browsers via het internet.

Neem contact op voor uitleg over de voordelen

Heeft u interesse in onze cursistenadministratie die zowel voor u, de docent en de leerling, toegankelijk is? Neem dan contact op met ons. Wij leveren cursusadministratie die online beschikbaar is en waar u als opleider alle mogelijkheden heeft om een totaal overzicht te krijgen van de cursussen. U kunt online in het overzicht van de cursusadministratie zien wat de status is van de voortgang van uw leerlingen, de beschikbaarheid van de docenten en de beschikbare lokatie waar eventuele on-site trainingen worden gegeven.