< p>

Carta Online heeft het bedrijfsonderdeel voor cursusadministratie van Micros Software en Service uit Schiedam per 1 april 2018 overgenomen. De softwareleverancier voor opleidings- en trainingsinstituten kan hierdoor nog innovatievere ontwikkelingen doorvoeren in haar software en nog beter inspelen op de vraag vanuit de dynamische opleidingenbranche.

Als specialist doorontwikkeld

Oprichter Hans Wijntjes heeft met zijn ICT-kennis in de loop der jaren Carta Online uitgebouwd tot specialist in opleidingen- en cursusadministratie software. “We hebben ons product continu doorontwikkeld. Zo konden we onze klanten ook ondersteunen bij nieuwe ontwikkelingen en trends in de sector, zoals de groeiende vraag naar flexibiliteit en koppelingen met andere systemen. Daarnaast werkten we al enige tijd samen met Micros. Onze diensten draaien op hun technisch platform, ook in de toekomst. De overname is dan ook een mooie kans voor de verdere productontwikkeling en groei van Carta Online.” aldus Hans Wijntjes.

Meerwaarde voor de klant

“De overname van Micros is voor ons een belangrijke stap”, aldus Erik de Leeuw den Bouter salesmanager van Carta. “We krijgen in een keer veel extra kennis in huis, waarmee we onze bestaande klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast blijkt uit de gesprekken met Micros-gebruikers dat een combinatie van beide systemen de ondersteuning van hun opleidingsprocessen verbetert.”

Win-win

Leo Verhart van Micros voegt er aan toe: “We hebben jarenlang een hoog serviceniveau behaald. In Carta Online heb ik de partij gevonden die dit serviceniveau kan handhaven. Daarnaast wordt ook aan onze medewerkers en klanten continuïteit geboden, waardoor deze overname alleen maar winnaars kent”.

Carta Online

Carta Online helpt klanten bij het efficiënt inrichten van hun opleidingsadministratie. Van het aanbieden van opleidingsprogramma’s tot het informeren van deelnemers van wie het certificaat verloopt. Carta is sterk in procesondersteuning. Het online studentenportaal geeft klanten tevens de mogelijkheid om hun cursisten, studenten en deelnemers beter te bedienen en efficiënter te informeren. Kijk voor meer informatie: https://www.cartaonline.nl.

Wilt u meer informatie over de inhoud van dit bericht neem dan contact op met Erik de Leeuw den Bouter telefoon (085) 303 26 77.