< p>

Trots zijn we. Trots op wat wij de afgelopen 2 jaar bereikt hebben. Ons kleine, gemotiveerde en hardwerkende team heeft de flexibiliteit van een online web omgeving en de kracht van een Windows backoffice omgeving volledig geïntegreerd. Software is nooit af. Uw omgeving verandert voortdurend, en uw bedrijfskritische software moet daarin mee veranderen. Carta Online verandert met u mee. Als u wilt zien wat Carta Online voor u kan betekenen, kunt u rechts een gratis demonstratie bij u op kantoor aanvragen. Bent u alleen nieuwsgierig naar wat Carta Online 2016 nu eigenlijk is, dan zullen wij hier een tipje van de sluier oplichten.

Portaal

De meest in het oog springende functie is het studenten- en docentenportaal. U hoeft niet meer voor elke wijziging in rooster, inhoud of locatie vanuit de backoffice een bericht naar de deelnemers te sturen. Studenten worden via het portaal geïnformeerd. Minder gedoe, en het bespaart u veel tijd. Ook uw online aanbod wordt standaard netjes en gestructureerd gepresenteerd. Wilt u het online aanbod integreren in uw eigen website, dan kan dat. Ook e-tickets, badges en facturen worden online en los van uw backoffice aan uw klanten verstuurd. Voor techneuten en web bouwers wordt het aanbod via een WordPress plugin en onze publieke API probleemloos ontsloten. Wij leveren ook kant en klare zogenaamde responsive websites op maat, voor een prijs die u heel erg mee zal vallen. Wilt u helemaal geen overhead, en wilt u dat uw klanten direct online betalen voor opleiding, congres of studiemateriaal? Ook dat is standaard mogelijk.

Backoffice

De ‘besturing’ vindt vooral vanuit de backoffice plaats. Een vertrouwde blik voor sommigen onder u, maar ook hier is er de afgelopen twee jaar veel verbeterd. In de basis zijn een aantal essentiële verbeteringen doorgevoerd, en er is veel functionaliteit zoals accreditatieregistratie en een lokalenrooster toegevoegd. In de backoffice zijn ook op het gebied van e-mailen en de integratie met de web omgeving grote sprongen vooruit gemaakt.

Untitled-2We hebben ook slecht nieuws. U heeft geen excuus meer voor een lange koffie pauze. U kunt nu binnen 1 minuut 500 gepersonaliseerde e-mails versturen. En u heeft geen excuus meer om naar kantoor te gaan, want voor ‘mobiele’ bedrijven is de backoffice nu samen met office 365 ook overal bereikbaar.

U hoort nog van ons

Het komende jaar gaan wij er voor zorgen dat u uw cursisten, studenten en congresgangers nog efficiënter en flexibeler kunt registreren en informeren. Zaken als Micro Services en API first architectuur zullen u niet veel zeggen maar van BigData zal u vast al wel gehoord hebben. Misschien bent u zelfs al begonnen met het registreren en verzamelen van gegevens, maar weet u nog niet hoe u informatie uit de gegevens kunt halen. Wij zijn ermee bezig zodat u zich kunt focussen op uw primaire proces. U hoort nog van ons.

Wilt u meer weten over Carta Online?

Wilt u direct contact opnemen?      

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.